Legetøj: Børnene må gerne medbringe eget legetøj i Nørrebros Børnehave - undtaget legetøj med lyd og ansigtsmasker. Barnet må 'kun' medbringe så meget legetøj, at det kan lægges væk i barnets eget lille rum på stuen.

Mobiler, tablets m.m. der har indbygget kamera er ikke tilladt at medbringe pga. bestemmelser om fotografering af andre børn. Skriv navn på medbragt legetøj, andre børn har måske det samme legetøj med - eller de kan tro at det er deres, fordi de har noget magen til...

Det er barnet (og dets forældre) der selv har ansvar for medbragt legetøj. Vi kan ikke tilbyde at holde øje med det, passe på det eller finde det frem ved afhentning. Bortkommet legetøj erstattes ikke.

Vi fjerner 'glemt' legetøj hver den 1. i måneden.

Oprydning: Når du henter dit barn, ser vi gerne, at du opfordrer og støtter dit barn til, at rydde sin leg op og holde orden i sin egen garderobe.

At rydde op handler bl.a om at lære at have ansvar for sine og andres ting, at tage hensyn til andre og være en del af fællesskabet i børnehaven. 
Det handler naturligvis også om, at der skal ryddes op inden børnehaven lukker, da de færreste børn trives med rod omkring sig og det skal være muligt at gøre rent.